Trailer: Carice van Houten én #HotJafar in Instinct!

Marwan Kenzari en Carice van Houten in Instinct

Thriller-tijd! Carice van Houten en Marwan Kenzari spelen een levensgevaarlijk spel in Instinct. Bekijk de spannende trailer van Halina Reijns regiedebuut!

Instinct draait om de psychologe Nicoline (Carice van Houten), die een nieuwe baan krijgt bij een TBS-kliniek. Eén van de patiënten is de zware misdadiger Idris (Marwan Kenzari). Nicoline vertrouwt deze gevaarlijke kerel niet, en houdt hem extra in de gaten; ook al zijn haar collega’s enthousiast over zijn vooruitgang.

Idris probeert Nicoline ervan te overtuigen dat hij ongevaarlijk is, en begint een gevaarlijk machtsspel met de psychologe. Dat is geen situatie waarin een medewerker van een TBS-kliniek terecht wil komen…

Instinct

Eerder werd al bekendgemaakt dat Instinct op 12 augustus in première gaat op het Locarno International Film Festival. Regisseur Halina Reijn was natuurlijk al bekend als actrice in Valkyrie, Zwartboek en series als Flikken Maastricht en Jeuk.

Instinct is de eerste film die Reijn regisseert, en ze heeft met Carice van Houten en Marwan Kenzari meteen de beschikking over twee wereldsterren: The Red Lady én #HotJafar!

Instinct draait vanaf 3 oktober in de Nederlandse bioscoop.