Hail Satan! Het spannende derde seizoen van Chilling Adventures Of Sabrina staat voor de deur! Check de trailer hier!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hail Satan! Het spannende derde seizoen van Chilling Adventures Of Sabrina staat voor de deur! Check de trailer hier!

Hail Satan! Nieuwe trailer van Chilling Adventures Of Sabrina

|
|

Laatste update:

Klaar voor het derde seizoen van Chilling Adventures Of Sabrina? Check de nieuwe trailer van het duivelse horror/tienerdrama.

Tiener/koningin van de Hel Sabrina Spellman probeert haar vriendje Nick uit de onderwereld te bevrijden. In het tweede seizoen bood hij zijn lichaam aan als gevangenis voor Lucifer, om Sabrina en haar familie te redden.

Omdat Satan himself verslagen is (in elk geval tijdelijk) kruipen er andere demonen tevoorschijn die de baas willen spelen. Sabrina raakt als ‘koningin van de Hel’ verwikkeld in een zware concurrentiestrijd met de ‘hellenprins’ Caliban. In Greendale verschijnt er opeens een mysterieuze kermis. De heidense artiesten zijn héél erg geïnteresseerd in de heksenkring van Sabrina’s tante Zelda. Ze proberen een eeuwenoud, levensgevaarlijk kwaad op te roepen…

Chilling Adventures Of Sabrina seizoen 3

De (voodoo)poppen zijn dus flink aan het dansen! Het derde seizoen van Chilling Adventures Of Sabrina verschijnt op 24 januari op Netflix. De komende reeks bestaat uit acht afleveringen. Later dit jaar volgt sowieso nog een vierde seizoen; het is nog onbekend of de helse serie daarna nog verdergaat.

Vorige week verscheen er al een grappige videoclip waarin beelden van het derde seizoen Chilling Adventures Of Sabrina te zien waren. Mocht er géén vijfde seizoen meer komen, dan kan Kiernan Shipka altijd nog het schnabbelcircuit afstruinen als doowopzangeres! Het halfbroertje van Sabrina, de populaire tienermystery-serie Riverdale, werd vorige ook nog een keertje verlengd met een vijfde seizoen.

Lees verder