Guardians of the Galaxy schitteren in hun eigen game

Door Redactie
Guardians of the Galaxy van Marvel

Het duurt nog wel even voordat Guardians of the Galaxy Vol. 3 in première gaat. Gelukkig hoeven we dit prettig gestoorde superheldenteam ook weer niet al te lang te missen.

Guardians of the Galaxy Trailer

Afgelopen weekend werd op de gamebeurs E3 namelijk Marvel’s Guardians of the Galaxy aangekondigd, een console- en pc-spel gebaseerd op de gelijknamige superhelden. Hierin moeten Star-Lord en zijn collega’s opnieuw alles op alles zetten om het heelal te redden. Om alvast in de stemming te komen, verscheen ook een trailer van deze gloednieuwe Marvel-game.

Humor

Uitgever Square Enix benadrukt in de trailer dat Marvel’s Guardians of the Galaxy nog in ontwikkeling is. Maar aan de kenmerkende humor die de bioscoopfilms zo populair maakt is in ieder geval geen gebrek. Voeg daarbij de aanwezigheid populaire personages als Rocket, Groot en Drax, en de fans van deze Marvel-helden hebben genoeg om naar uit te kijken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Kerstspecial

Alsof dat nog niet genoeg is, zien we de Guardians of the Galaxy ook terug in Thor: Love and Thunder en hun kerstspecial voor Disney+. Maar het grote wachten is natuurlijk op het derde (en waarschijnlijk laatste) deel in de reeks; Guardians of the Galaxy Vol. 3 staat gepland voor november 2023.

Marvel's Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober voor de pc, PlayStation 4 en 5 en de Xbox Series X en S.