Melissa Drost

Veronica Superguide logo
Melissa Drost

GTST-actrice Melissa Drost onthult nieuwe vriend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Voormalig GTST-ster Melissa Drost is van de vrijgezellenmarkt. De Sjors-actrice heeft het liefdesgeluk gevonden bij regisseur Billy Pols.

Dat deelde ze zojuist op Insta! Dat gaat lekker hoor, met die GTST-bekendheden. Laatst maakte Marly van der Velden bijvoorbeeld bekend zwanger te zijn.

'Mr. Koeksister'

"With Mr. Koeksister", schrijft Melissa erbij. Eh... dat zal wel een inside joke zijn! Melissa en Billy worden overladen met hartjes.

Wie is Billy?

Het verliefde stel is op dit moment in Kaapstad, met Melissa's dochtertje Nine, zo zien we op Insta-beelden. Ook Billy heeft al een dochtertje van 3 uit een eerdere relatie. Billy is een regisseur van docu's en reclames. Hij werkte eerder voor de New York Knicks, Adidas, Jupiler en nog veel meer merken. Een lekker cv dus!

Melissa en Alkan

De actrice ging eerder - zoals je vast wel weet - met haar GTST-collega Alkan Çöklü, met wie ze een getrouwd stel speelden. In april 2019 zetten zij een punt achter hun relatie. Alkan en Melissa gingen "als vrienden" uit elkaar. "Na een prachtig jaar hebben wij besloten als vrienden verder te gaan", schreef Alkan toen in een verklaring. "We gunnen elkaar de wereld en kijken terug op een hele mooie tijd samen."

Benieuwd wat je deze maand allemaal mag verwachten in Meerdijk? Check hier de GTST-maandtrailer.

Lees verder