Marly van der Velden nina sanders gtst goede tijden slechte tijden

Veronica Superguide logo
Marly van der Velden nina sanders gtst goede tijden slechte tijden

GTST-actrice Marly van der Velden zwanger: ‘Wat ben ik dankbaar’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Marly van der Velden maakte op social media bekend zwanger te zijn van haar derde kindje. De actrice voelt zich gelukkig steeds beter en is enorm dankbaar!

"Zo gewenst, zo welkom"

Marly van der Velden, die we kennen als Nina Sanders in GTST, heeft op Instagram laten weten zwanger te zijn van haar derde kindje: “Zwanger! Nummer 3 op komst... en wow, wat ben ik dankbaar! Naast m’n allerliefste twee dochters komt er nog een kleine. Zo gewenst, zo welkom. Wat het gaat worden, blijft nog spannend. Als de kleine maar gezond is...”

Marly zwanger van derde kindje

Marly wil dus nog niet openbaar maken of ze een jongetje of een meisje krijgt. Ze laat aan RTL Boulevard weten dat later wel te willen doen. Het stel houdt het echter "eerst nog in de familie." Ook vertelt ze dat ze zich inmiddels gelukkig steeds beter voelt: "Ik heb me goed beroerd gevoeld, maar nu gaat het beter." De GTST-actrice heeft samen met haar vriend Mike Meijer al twee dochters: Sammy-Rose (2014) en Jackie-Rey (2017). Marly vertelt dat Sammy heel leuk reageerde: “Ze gaat het nu ook veel bewuster meemaken dan de eerste keer. Dus ik heb er heel veel zin om dat met haar mee te maken."

En nu we het toch over GTST hebben: heb je deze duistere maandtrailer al gezien? Daarin is te zien dat Nina het aan het einde van 2020 niet gemakkelijk gaat krijgen… Al is het alleen maar omdat vader Ludo even uit beeld was! En dan nog onze laatste leestip: ons vijfde deel in onze serie waarin we voor je uitzoeken wat er van een aantal oud-GTST-castleden geworden is.

Lees verder