gtst goede tijden slechte tijden logo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
gtst goede tijden slechte tijden logo

Duistere GTST-trailer: 'Welke Meerdijkers halen de eindstreep niet?'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Na twee maanden in spanning gezeten te hebben, konden we jullie vorige week eindelijk meer vertellen over het lot van Ludo Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vandaag vullen we dat bericht graag aan met de maandtrailer voor december! Daarmee weet je als GTST-kijker precies wat je de komende weken te wachten staat!

Dit gaat er in december gebeuren in GTST

Het is weer tijd voor de maandelijkse vooruitblik op Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Na een eerdere onthulling over Ludo Sanders, hebben we nu namelijk de maandtrailer van de soap voor je. Dankzij onderstaande trailer krijg je een leuke indruk van wat de inwoners van Meerdijk in de maand december allemaal nog meer te wachten staat. Kijk maar:

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

"De donkerste maand van het jaar..."

“We naderen alweer de donkerste maand van het jaar... Hoe loopt alles in december af en welke Meerdijkers halen de eindstreep niet?” Wat een duister bijschrift! We zijn nu nog veel nieuwsgieriger naar hoe het afloopt met (potentiële WIDM-kandidaat) Ludo en de rest van de cast...

Maar maak je geen zorgen: mochten er inderdaad mensen uit Goede Tijden verdwijnen, dan staat hen in ieder geval een eervolle vermelding in onze toplijstjes te wachten! We zoeken namelijk op gezette tijden voor je uit hoe het met een aantal ex-soapies is.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4.

Lees verder