Gordons biografie is een hit!

Veronica Superguide logo
Gordons biografie is een hit!

Gordons biografie is een hit!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Half bekend Nederland is woedend op Gordon, maar de zanger lacht er naar eigen zeggen om. Zijn biografie, waarin hij heftige (en pikante) ontboezemingen doet, krijgt nu al een derde druk.

Gordon werd eerder al aangevallen over de inhoud van zijn biografie. De zanger zou verschillende anecdotes uit zijn duim gezogen hebben, of ze in elk geval niet helemaal juist opgeschreven hebben. O.a. John Ewbank, Winston Gerschtanowitz, Luuk Ikink, Erik de Zwart en Marc van der Linden kregen van Gordon onder uit de zak.

Geer sans Goor?

De zanger noemt daarnaast Gerard Joling ‘geen echte vriend’, en stelt dat Joling zijn act min of meer van Gordon gepikt heeft. Joling zegt te twijfelen of hij ooit nog met Heuckeroth wil werken.

Gordons broer en zussen zijn van plan om naar de rechter te stappen, omdat de zanger o.a. stelt dat ‘zij waarschijnlijk ook misbruikt zijn’, net als hij zelf. In het Brabants Dagblad noemt Gordons broer hem ‘een pathologisch leugenaar’, en klaagt hij dat mensen ook anders naar hem kijken.

Brandende brugggen

Het boek over Gordon staat momenteel op 1 in de bestsellerlijst, en de zanger reageert verheugd op Instagram.

In het bericht kondigt hij de derde druk aan, en wordt nog eens benadrukt dat de beweringen niet ‘zijn waarheid’, maar dé waarheid zijn. Gordon lacht naar eigen zeggen om de kritiek, en bedankt zijn fans voor hun steun.

Succesvol boek of niet: Gordon lijkt momenteel aardig wat schepen achter zich te verbranden. De presentator heeft in elk geval nog een reisprogramma met Estelle Cruijff op til staan: Gordon en Estelle: Weg Ermee! 

Het duo stal vorig seizoen de show in de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje.

Lees verder