Goed nieuws voor X-Men spin-off Gambit met Channing Tatum

Veronica Superguide logo
Goed nieuws voor X-Men spin-off Gambit met Channing Tatum

Goed nieuws voor X-Men spin-off Gambit met Channing Tatum

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Channing Tatum en filmstudio Fox zijn zoals bekend al jaren aan het hannesen met een X-Men spinoff-film rond het populaire personage Gambit. De ene regisseur na de ander haakte af, de film werd steeds uitgesteld en op een bepaald moment leek het erop dat de hele film er niet meer van ging komen. Maar nu is er weer hoop!

Buitengewoon script

Producent Simon Kinberg heeft tegenover vakblad Variety bevestigd dat de opnames deze zomer moeten beginnen: “We hebben een buitengewoon script waar Channing helemaal weg van is, we zijn in gesprek met diverse regisseurs waaruit we de komende weken een keuze hopen te maken, en als het goed is gaan we deze zomer filmen”, aldus de producer die daarnaast ook de in februari te verschijnen X-Men film Dark Phoenix heeft geregisseerd.

Wie is Gambit ook alweer?

Gambit is al sinds hij in 1990 voor het eerst opdook in de comics één van de populairste X-mannen. Deze mysterieuze cajun uit New Orleans is geen standaard superheld want hij heeft een verleden als dief. Zijn superkracht is dat hij objecten met energie kan opladen die vervolgens ontploffen. Hiervoor gebruikt hij doorgaans speelkaarten. In X-Men Origins Wolverine uit 2009 dook het personage ook al op, hij werd toen gespeeld door Taylor Kitsch.

Gaat Gambit de zomer van 2019 nog halen?

De releasedatum voor Gambit is vorig jaar verplaatst van Valentijnsdag 2019 naar 6 juni 2019. Als de opnames inderdaad eind van de zomer van start gaan dan kunnen ze die datum nog halen. Vooralsnog moeten we het doen met fan-art van hoe Channing er als Gambit uit zou zien:

Lees verder