‘Opnames X-Men-film Gambit met Channing Tatum in februari van start’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Opnames X-Men-film Gambit met Channing Tatum in februari van start’

‘Opnames X-Men-film Gambit met Channing Tatum in februari van start’

|
|

Laatste update:

Hoewel Gambit één van de populairste X-Men is, kwam een film over de sluwe dief telkens niet van de grond. De opnames lijken in februari toch écht te beginnen!

Men is al lang bezig met een Gambit-film, maar het project werd meerdere malen uitgesteld. De mutant werd in X-Men Origins: Wolverine vertolkt door Taylor Kitsch, die in eerste instantie in the picture was voor een eigen spin-off. Origins kreeg echter veel kritiek, waardoor men op zoek ging naar een andere hoofdrolspeler. Uiteindelijk viel de keuze op Channing Tatum.

Gambit

Lang was onduidelijk of de film überhaupt nog gemaakt werd, totdat er in oktober weer een teken van leven verscheen. Regisseur Gore Verbinski (Pirates Of The Caribbean) en FOX treffen voorbereidingen om de camera’s in februari te laten draaien.

Channing Tatum speelt Gambit, een mutant die voorwerpen kan opladen met energie, waarna ze ontploffen. Lizzy Caplan (Now You See Me, Masters Of Sex) schijnt ook een hoofdrol te spelen. Wie de actrice speelt is niet bekend; het zou om Bella Donna kunnen gaan, maar ook Rogue is een mogelijkheid.

De opnames worden waarschijnlijk grotendeels in New Orleans gemaakt. Het avontuur speelt grotendeels in deze stad, en de Wolverine-film Logan werd hier ook voor een groot deel opgenomen. Verbinski hoopt de opnames in juli af te ronden, waarna Gambit op 14 februari 2019 in de bioscoop verschijnt.

James Franco

Onlangs hoorden we dat James Franco mogelijk een X-Men-spin-off krijgt als Multiple Man. Volgens geruchten zou hij in Gambit ook al te zien zijn, als een teamgenoot van Channing Tatum.

Het zijn erg veel filmgeruchten in één keer, maar er zit in elk geval leven in de Gambit-film!

Lees verder