De nieuwste X-Man is… James Franco?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De nieuwste X-Man is… James Franco?

De nieuwste X-Man is… James Franco?

|
|

Laatste update:

Er wordt gewerkt aan een nieuw deel in de X-Men-reeks. De hoofdrolspeler is naar alle waarschijnlijkheid… James Franco! Hij speelt de rol van Multiple Man, de man die kopieën van zichzelf kan maken.

Multiple Man is een terugkerend figuur in de X-Men- en Fantastic Four-comics. In X-Men: The Last Stand was hij kort te zien, en werd hij gespeeld door Eric Dane. 

Multiple Man

Zodra Jamie Madrox een optater krijgt (of in zijn vingers knipt), verschijnt er een exacte kopie van de mutant. Hij kan zijn dubbelgangers ook absorberen, en ontvangt dan alle herinneringen en ervaringen die de kloon heeft opgedaan. Door deze vreemde power is Multiple Man geestelijk nogal... instabiel.

Het script wordt geschreven door Allen Heinberg, die eerder verantwoordelijk was voor Wonder Woman. FOX is schijnbaar bezig met de onderhandelingen om van Multiple Man een film te maken.

De verschillende X-Men-spinoffs zorgen voor een interessante nieuwe kijk op superhelden. Legion ging over de geestelijke gesteldheid van een mutant. Was hij geestesziek, of léék dat zo door zijn powers? X-Men: The New Mutants, met onder anderen Maisie Williams, springt helemaal het horror-genre in. Het succesvolle Logan was het beste te vergelijken met een western-verhaal, met Wolverin in de hoofdrol.

Als de berichten kloppen, duurt het sowieso nog wel even voor we Multiple Man te zien krijgen. Het is alvast interessant om te zien dat men bezig is met wat minder voor de hand liggende superhelden.

Lees verder