Goed nieuws voor Roy uit Over Mijn Lijk: 'We hebben weer een half jaar rust'

Een goed bericht zo aan het begin van het nieuwe jaar voor Roy en zijn geliefde Annick uit Over Mijn Lijk. Hoewel hij al sinds 2018 gebukt gaat onder zijn hersentumor, blijkt nu uit een nieuwe scan dat ze weer wat extra tijd gegund is.

Roy en Tim Hofman in Over Mijn Lijk

Annick kon er vanwege een griep zelf niet bij zijn om het goede nieuws aan te horen, maar dat mag de pret niet drukken. Na vijf jaar onzekerheid kreeg Roy gelukkig weer goed nieuws na de zoveelste MRI-scan. "De tumor gedraagt zich rustig en is op dit moment niet gegroeid", schrijft Annick op Instagram.

Emotioneel seizoen

We leerden Roy en zijn vrouw Annick vorig seizoen kennen in Over Mijn Lijk. Dat Roy nu goed nieuws krijgt is een fantastische afwisseling van het ene slechte bericht na het andere van de deelnemers van zijn seizoen. Nog voor het seizoen begon waren Kiki en Patrick al overleden. En ook de dappere Irene overleed recent. De reünie die de deelnemers van het seizoen met elkaar hadden was dan ook bijzonder confronterend.

Taart eten

Voor Roy, die weet dat hij nooit zal genezen, betekent de uitslag van de MRI-scan weer een half jaar uitstel. Genoeg reden voor het jonge gezin om dat dan ook even goed te vieren. En hoe vier je beter dan met taart? Dat schrijft Annick dan ook: "GENIETEN en taart eten nu ❤️" Voor Roy is het de tweede keer op rij dat hij goed nieuws krijgt. Afgelopen augustus bleek zijn situatie ook al stabiel te zijn.

Nieuw seizoen

Inmiddels zijn de eerste kandidaten van het nieuwe seizoen van Over Mijn Lijk al bekendgemaakt. Zo ontmoeten we in elk geval Zoë en Eva. Wanneer het nieuwe seizoen van start zal gaan is op dit moment nog niet bekend.