Roy en Tim in Over Mijn Lijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roy en Tim in Over Mijn Lijk
RealityTV

Goed nieuws voor Roy uit Over Mijn Lijk

|
|

Laatste update:

Na zijn deelname aan Over Mijn Lijk geven Roy en zijn vrouw Annick regelmatig een gezondheidsupdate. De vorige was helaas niet zo best, maar de situatie van Roy ziet er momenteel weer wat beter uit.

Roy heeft een hersentumor en weet dat hij niet meer beter zal worden. Hij onderging veel chemokuren en bestralingen, maar díe waren ook niet goed voor hem. De Over Mijn Lijk-deelnemer onderging revalidaties waardoor zijn situatie weer wat beter werd. Op Instagram deelde zijn vrouw Annicka een filmpje over een bezoek aan het ziekenhuis, waar Roy een belangrijke uitslag van zou krijgen.

Roy en Annicka leven voortdurend op een soort tijdbom, wat zorgt voor soms ondraaglijke spanning. De uitslagen van de tests waren gelukkig goed, waardoor Roy en Annicka de komende tijd weer vooruit kunnen met hun zoontje Scott.

Nieuw seizoen Over Mijn Lijk

Helaas krijgen er elke dag jonge mensen te horen dat ze niet lang meer te leven hebben. Tim Hofman plaatste onlangs een oproep voor deelnemers aan een nieuw seizoen Over Mijn Lijk.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder