The Lincoln Lawyer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Lincoln Lawyer
Hollywood

Goed nieuws! The Lincoln Lawyer krijgt een tweede seizoen

|
|

Laatste update:

Inderdaad, dat lees je goed! Netflix-hit The Lincoln Lawyer krijgt een tweede seizoen, zo meldt Deadline.

Steevast in de top 10

Na het daverende succes van de show komt de aankondiging van het tweede seizoen niet als een verrassing. Het eerste seizoen stond volgens Deadline steevast in de Netflix Global Top 10 met maar liefst 260,53 miljoen bekeken uren en wist in 90 landen de top 10 te bereiken.

 

Wat kunnen we verwachten?

Het eerste seizoen volgde de verhaallijn van het tweede boek van de reeks van Michael Connelly: The Brass Verdict. Logisch gezien zal het tweede seizoen voortborduren op het derde boek van de reeks, maar dit is niet het geval. De gloednieuwe afleveringen zullen zich focussen op het vierde boek genaamd The Fifth Witness.

 

Waar ging seizoen 1 over?

Het eerste seizoen vertelt het verhaal van Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), een gehaaide advocaat. Hij heeft geen kantoor tot zijn beschikking, dus regelt hij zijn zaken vanuit zijn auto. Hij krijgt de opdracht om een rijke moordverdachte te verdedigen, maar zet daarmee alles op het spel.

Het is nog niet bekend wanneer seizoen 2 van The Lincoln Lawyer naar Netflix komt. 

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder