Glennis Grace verplettert het Amerikaanse publiek

Veronica Superguide logo
Glennis Grace verplettert het Amerikaanse publiek

Glennis Grace verplettert het Amerikaanse publiek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Terwijl Nederland op één oor lag, maakte zangeres Glennis Grace haar debuut in America’s Got Talent! Kon Glennis het waarmaken in het Whitney Houston-gekke land?

Het korte antwoord: ja! Glennis maakte een onvergetelijke indruk op het publiek én de jury.

Door de korte preview, die we eerder deze week zagen, was het een béétje onzeker of Glennis door zou gaan. We hoorden de eerste noten van Whitney Houstons Run To You, maar hadden geen idee hoe de auditie verder verliep. Howie Mandell, Mel B en Heidi Klum leken onder de indruk, maar Simon Cowell keek alleen een beetje stuurs.

Run To You

Nu de hele auditie online staat is duidelijk dat Glennis de jury totaal verpletterde! Het begin van Glennis’ optreden was al erg goed, maar toen de emotionele uithalen begonnen was duidelijk dat hier écht een show gestolen werd.

De zaal begon al een staande ovatie tijdens haar optreden, en de jury deed achteraf lekker mee. Mel B. gooide een klein beetje roet in het eten, door te zeggen dat Grace Whitney Houston wel érg braafjes nadeed. Misschien dat ze het in de volgende ronde iets anders aanpakt.

Op Twitter kreeg half Amerika een rolberoerte: ‘waarom is Glennis Grace hier niet bekend?’

America’s Got Talent trekt elke dinsdag ruim 10 miljoen kijkers in de Verenigde Staten. Whitney Houston was één van de beste en populairste Amerikaanse zangeressen ooit, en ze is nog altijd een wereldster. Hoe ver Glennis Grace ook komt in America’s Got Talent, misschien heeft ze (carrièretechnisch) nu al gewonnen!

De liveshows van de talentenjacht gaan medio augustus verder: dan zien we Glennis Grace dus terug op het podium! Ze neemt het onder meer op tegen deze bizarre, maar weergaloze, dansact.

Lees verder