• Nieuws

America’s Got Talent: Amerika in de ban van crazy dance-act

America’s Got Talent: Amerika in de ban van crazy dance-act

Je zou denken dat de eindeloze stroom talentenjachten alle kampioenen wel ontdekt hadden. Fout! De dansgroep Zurcaroh zette America’s Got Talent op z’n kop. Tyra Banks wist niet hoe snel ze naar de Gouden Zoemer moest rennen!

De bonte club, met armoedige en verknipte kleren, maakte niet direct een denderende opkomst. Zurcaroh is een amateurvereniging uit Oostenrijk die naar eigen zeggen iedereen accepteert. Zodra hun optreden begint wordt al snel duidelijk dat het geen kneuzenclubje is!

Bericht wordt geladen...

Spagaten, menselijke windmolens en pyramides, vrouwen die door de lucht geslingerd worden: het publiek weet niet wat ze overkomt! Tyra Banks hapt ook naar adem: “I’m freaking out right now!”

Met een mep op de Gouden Zoemer stuurt ze Zurcaroh direct naar de live-shows. Prima, want dan kunnen we nog minstens één keer naar deze hoogvliegers kijken!

Bericht wordt geladen...

Cruz Hora

Het lijkt een echte underdog story, maar Zurcaroh komt niet helemaal uit het niets. De groep bereikte vorig jaar de finale van La France A Un Incroyable Talent. In een tumultueus seizoen, waarin jurylid Gilbert Ronzon ontslagen werd vanwege beschuldigingen van seksuele intimidatie, won de Belgische Laura Laune met haar komische liedjes.
Bericht wordt geladen...

Technisch gezien is Zurcaroh een internationale acrobatengroep, maar zet er muziek onder en je hebt meteen een spectaculaire dans! De groep wordt geregisseerd door (en dankt zijn naam aan!) de Braziliaan Peterson da Cruz Hora.