Michael Myers in Halloween Ends

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Michael Myers in Halloween Ends

Gillen! Bloedstollende trailer Halloween Ends

|
|

Laatste update:

De gemaskerde psychopaat Michael Myers blijkt wederom tóch niet dood te zijn. Werk aan de winkel voor Laurie Strode om haar kwelgeest voor ééns en altijd uit te schakelen. Maar wie overleeft deze ultieme horror-showdown?

Horror-reeks Halloween maakte in 2018 een onverwacht sterke comeback. De film was een vervolg op de allereerste Halloween (1978) en negeerde de andere vervolgen (die steeds gekker werden) grotendeels. De sequel Halloween Kills (2021) was ook een succes maar de film werd een stuk minder gewaardeerd.

Halloween Ends

Halloween Ends moet het sluitstuk worden van de nieuwe trilogie, en in de nieuwe trailer gaat het er bloederig aan toe!

In Halloween Ends is Michael Myers al een paar jaar spoorloos, en de inwoners van Haddonfield beginnen voorzichtig geloven dat de psychopaat nu écht dood is. Strode (Jamie Lee Curtis) gelooft er niets van en zint nog steeds op wraak, omdat Michael haar dochter vermoordde. Sterker nog: Laurie is zó geobsedeerd dat de andere bewoners haar zo langzamerhand niet meer serieus nemen. De kans is aanzienlijk dat ze daar spijt van krijgen zodra Michael terugkeert!

Halloween Ends draait vanaf 13 oktober in de bioscoop.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder