Maxime Meiland en Leroy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland en Leroy
Meiland

‘Gezinsuitbreiding’ voor Maxime Meiland

|
|

Laatste update:

Maxime Meiland en haar vriend Leroy gaan binnenkort trouwen, maar ze breiden het gezin alweer uit. Maxime en Leroy kregen eerder een dochter, Vivé, en vandaag kwam er nog een (pluizig) kleintje bij.

Op Instagram laat Maxime zien dat ze Leroy verrast met… een nieuwe kitten! Het beestje heet Jet, en is enorm welkom bij de familie.

Maxime Meiland verrast Leroy

Recent werd een andere kat van Maxime en Leroy overreden, waardoor ‘Jut’ helaas overleed. Het was een flink drama voor de andere kat (Jul) én natuurlijk voor de kleine Claire en Vivé. Hopelijk kan Jet het verdriet een beetje verzachten.

Nieuw seizoen Chateau Meiland

Een verdere gezinsuitbreiding bij Maxime en Leroy ligt trouwens behoorlijk voor de hand. Maxime gaf aan dat ze best nóg een kindje zou willen, en dan het liefst een beetje rap. Zwangerschappen zijn nogal pittig voor de Chateau Meiland-ster, dus mogelijk is ze er het liefst zo snel mogelijk van af.

Dan wordt er in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland natuurlijk óók nog getrouwd. De stress voor de voorbereidingen loopt zó hoog op dat Maxime en Leroy er even een paar dagen tussenuit gingen, zo meldt Martien Meiland in zijn nieuwe podcast.

Je ziet het nieuwe seizoen Chateau Meiland vanaf 29 augustus op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder