Gerucht: X-men spin-off The New Mutants opnieuw uitgesteld?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerucht: X-men spin-off The New Mutants opnieuw uitgesteld?

Gerucht: X-men spin-off The New Mutants opnieuw uitgesteld?

|
|

Laatste update:

In oktober 2017 kwam de trailer van de X-men horrorfilm The New Mutants uit. Deze film zou in eerste instantie in april 2018 te zien zijn in de bioscoop, maar werd toen uitgesteld naar 21 februari 2019. De releasedatum werd nogmaals veranderd, omdat X-Men: Dark Phoenix voorrang kreeg. Nu is de vraag: wordt de film opnieuw uitgesteld of gaat hij naar Hulu?!

Als de geruchten waar zijn heeft The New Muntants het weer te verduren. Het is nog niet bevestigd door iemand gerelateerd aan de film, maar Scott Bechtel, de presentator van Merc With a Podcast, plaatste op Twitter een aantal tweets met updates over het project. Volgens hem kunnen Fox en regisseur Josh Boone niet door één deur, waardoor ze niet weten wat ze moeten doen met de film of hoe ze het eindigen.

Reshoots

De studio was niet tevreden met de first cut van de film, waardoor hij werd uitgesteld. Ze moesten dus nieuwe scènes filmen. De cast daarvoor bij elkaar krijgen bleek een lastige taak te zijn, omdat de hoofdrolspelers het erg druk hebben met andere projecten. Het heeft nu een punt bereikt waar het misschien beter is om het op Hulu te dumpen, aangezien de marketing van zo’n film zeer duur wordt. Voorlopig ziet het ernaar uit dat The New Mutants vanaf 2 augustus te zien is in de bioscoop.

Lees verder