Chantal Janzen, Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Chantal Janzen, Linda de Mol

Gerucht: ‘Linda de Mol gaat Chantal Janzen een hak zetten’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De laatste tijd deelden tv-koninginnen Linda de Mol en Chantal Janzen over en weer sneren uit. Chantal neemt Linda's oude RTL-show Oh Wat een Jaar over en dat viel niet echt lekker bij Linda. Nu dreigt er mogelijk een volgende 'slag' in de 'tv-oorlog' tussen de dames.

Chantal gaf in reactie op Linda's sneer aan dat ze even géén reactie wil geven om niet nog meer 'olie op het vuur te gooien'. Als we weekblad Party mogen geloven, staat een volgende spreekwoordelijke messteek mogelijk alweer klaar. Gaat Linda Chantals oude RTL-programma Chantal Blijft Slapen overnemen? 

Linda Blijft Slapen 

Volgens hoofdredacteur Chantal Braspenning zou het zomaar kunnen dat Linda de show, waarvan het format in handen van John de Mol is, bij SBS6 nieuw leven gaat inblazen. Linda Blijft Slapen dus. "In Hilversum gonst nu het gerucht dat Linda zou overwegen om er bij SBS 6 Linda Blijft Slapen van te maken, waarmee ze Chantal weer een hak zou kunnen zetten. Zo lijkt de oorlog tussen de beide diva’s helaas lang nog niet voorbij."

Gerucht: ‘Linda de Mol gaat Chantal Janzen een hak zetten’

TV-fittie

Sinds het juridisch gesteggel tussen RTL en Talpa weten we dat John de Mols bedrijf het format van Blijft Slapen weer 'innam'. En daarom kwam Chantal noodgedwongen met Chantals Pyjama Party (een iets ander format). Braspenning ziet het langzaam maar zeker uit de hand lopen tussen de twee kijkcijferkanonnen, zeker na de Oh Wat een Jaar-ophef. Ze vreest voor het ergste. "De ruzie tussen Linda en Chantal dreigt ondertussen verder te gaan dan wat plaagstootjes onder de gordel en lijkt uit te monden in een regelrechte oorlog."

Familie

Daarnaast blikt Braspenning ook terug op het verleden, toen Chantal een relatie had met Johnny de Mol en dus automatisch tot de De Mol-familie behoorde. De tijden zijn nogal veranderd! "Wat ooit een liefdevolle familieband was, is volledig omgeslagen in een felle strijd. Jammer, maar soms is de liefde nou eenmaal opperdepop." Anno 2020 kunnen de dames "elkaars bloed wel drinken", aldus Braspenning.

Lees verder