Volgens geruchten is Ellie Lust de nieuwe presentatrice van Opgelicht?!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Volgens geruchten is Ellie Lust de nieuwe presentatrice van Opgelicht?!

Gerucht: Ellie Lust nieuwe presentatrice Opgelicht?!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Opgelicht?!, de show die oplichters en andere zwendelaars opzoekt en ontmaskert, krijgt mogelijk een nieuwe presentator! Volgens entertainmentblad Weekend wordt Jaap Jongbloed binnenkort vervangen.

De beoogde opvolger is volgens Weekend ex-agente Ellie Lust. Zij is sinds dit jaar te zien als politie-expert in Opgelicht?!

Begin dit jaar werd bekend dat Ellie Lust bij Opgelicht?! aan het werk ging. De oud-agente verliet eind 2018 de politie, nadat ze moest kiezen tussen een televisiecarrière of haar werk voor het korps.

Sindsdien liet Lust zich een paar keer negatief uit over de cultuur bij de politie. Volgens de oud-woordvoerster heeft de politie wel zijn mond vol over diversiteit, maar reageren collega’s onderling op de Gay Pride met kotsende emoji’s. In een aflevering van Jinek meldde Lust dat haar geaardheid waarschijnlijk mede de oorzaak was dat ze uiteindelijk voor het ultimatum werd gesteld.

Opgelicht?! met Ellie Lust?

Lust wordt door veel mensen gezien als een authentieke presentatrice, die haar politie-ervaring op de juiste manier inzet. Volgens anderen houdt de oud-agente wel érg veel van de camera, en roept ze soms ook ergernis op. Zoals bij Johan Derksen bijvoorbeeld. Lust had kritiek op de inmiddels beruchte homo-uitspraken van Derksen, en waarschijnlijk komt het niet meer goed tussen de twee.

De presentatie van Opgelicht?! is nu in handen van Jaap Jongbloed; hij nam de populaire show in 2016 over van Antoinette Hertsenberg. Hij presenteert verder EenVandaag én is de vervangende presentator van Opsporing Verzocht.

Ellie Lust had veel succes met haar politieprogramma Ellie Op Patrouille, maar scoort de laatste tijd wisselvallig als het gaat om de kijkcijfers. Opgelicht?! is een mooie kans voor de presentatrice, en al bijna 20 jaar een bewezen hit. Als de geruchten accuraat zijn tenminste.

Lees verder