Verschijnt Deadpool binnenkort al het MCU? Er wordt hard aan gewerkt!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Verschijnt Deadpool binnenkort al het MCU? Er wordt hard aan gewerkt!

Gerucht: ‘Deadpool duikt snel op in Marvel Cinematic Universe’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Marvel en Disney verwierven onlangs de rechten op Marvel-helden als o.a. Fantastic Four en X-Men. Hoewel het nog wel even duurt voor deze het Marvel Cinematic Universe binnenkomen, is er één uitzondering. Schijnbaar wil men Deadpool zo snel mogelijk in het MCU hebben!

Volgens de Marvel-nieuwssite MCU Cosmic zetten ze er al vaart achter, en worden er drie mogelijkheden afgewogen.

Op zich klinkt het als een logische stap. Deadpool is erg populair, en relatief makkelijk te gebruiken omdat hij als held redelijk op zichzelf staat. The Fantastic Four en X-Men zijn een stuk meer verbonden met andere helden, waardoor ze minder makkelijk in te passen zijn in het Marvel Cinematic Universe. Eerder werd al gezegd dat er nog zeker een paar jaar zou verstrijken voor een introductie van de Fox-helden een mogelijkheid werd.

Daarnaast verwierven Disney en Marvel pas recent de rechten op de ‘Fox-personages’ en krijgen de X-Men binnenkort zelfs nog een film! Met zoveel bagage prak je de nieuwe personages niet zomaar even de bestaande tijdlijn in, toch?

Deadpool versus Spider-Man?

Deadpool freewheelt overal een beetje tussendoor, waardoor hij met alle helden en schurken overweg kan. In de comics is hij regelmatig een ‘frenemy’ van de X-Men, Wolverine én Spider-Man. Als Marvel goed zijn best doet, zou Deadpool dus makkelijk ergens op kunnen duiken.

Volgens Cosmic kan Deadpool redelijk snel een film in het Marvel Cinematic Universe krijgen, of is hij in de running voor een serie op het nieuwe streamingkanaal Disney+. In het laatste geval zou de geflipte superheld zich wel aan een paar gedragsregels moeten houden, want het platform is echt bedoeld voor jongeren.

De derde mogelijkheid is dat Deadpool opduikt in de derde Spider-Man-film. De tweede, Spider-Man: Far From Home gaat op 4 juli in première.

Zelfs als Deadpool in de derde Spider-Man terechtkomt is het nog niet per se zeker of Ryan Reynolds de brutale huurling ook zal vertolken. Hopelijk wel, want Deadpool en Reynolds brengen een hoop prettige anarchie mee!

Lees verder