Gerard Joling

Veronica Superguide logo
Gerard Joling

Gerard Joling: ‘Zit Gordon weer aan de coke?’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Gerard Joling en Gordon hebben weer eens dikke trammelant! Joling had wat commentaar op het nieuwe hondje van Gordon, waarna hij op Instagram een tirade afstak. Joling gooide vervolgens nóg wat olie op het vuur.

Gordon is de laatste tijd enorm tevreden met zijn hondje Toto, ondanks kritiek van de Hondenbescherming en Albert Verlinde. Gerard Joling werd in Shownieuws naar zijn mening gevraagd en was ook niet echt positief. “Dit is toch al het vierde hondje dat Gordon heeft? Je moet in deze tijd geen hondje kopen, dat vind ik gewoon. Er is een run op en dan moet je oppassen dat het niet te ver doorgefokt is. Dat vind ik zo eng.”

Gordon reageerde furieus! “Dan heb je 20 jaar met me samengewerkt en dan denk je zo over me? Als ik één iemand terecht bij het grofvuil heb gezet is hij het wel. De zoveelste dolksteek in mijn rug, maar nu is het klaar.”

Gordon weer aan de coke?

In RTL Boulevard werd Joling geconfronteerd met Gordons boze boodschap. “Ik ben daar heel netjes over geweest. Ik vind dat je alleen een hond moet nemen als je er tijd voor hebt.” Maar dat was nog niet alles: als klap op de vuurpijl voegde Joling eraan toe dat hij hoorde dat Gordon weer aan de verdovende middelen zit.

De nieuwe Harry Potter-serie!

“Ik heb van vrienden gehoord dat hij weer zwaar aan de coke zit, en dat hij genoeg drinkt… Misschien is dat de reden dat hij zo enorm agressief reageert. Ik wens Gordon alle goeds, en hoop dat hij gelukkig wordt met zijn hondje, maar val mij niet lastig.”

Gordon zwijgt

Gordon heeft nog niet gereageerd op deze nieuwe aantijging, en misschien is dat voor iedereen maar beter. De zanger kickte in 2019 af van een cocaïneverslaving, en hangt sindsdien de ‘fitboy’ uit. Het is een nieuw hoofdstuk in de lange, lange geschiedenis van Geer en Goor die over de vloer rollen.

Lees verder