Gerard Butler in Law Abiding Citizen

Veronica Superguide logo
Gerard Butler in Law Abiding Citizen
Hollywood

Gerard Butler werkt aan Law Abiding Citizen 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

In Law Abiding Citizen speelde Gerard Butler een woedende oud-spion die op inventieve wijze wraak nam op het oneerlijke rechtssysteem. Fans van Butler kunnen zich verheugen op een sequel op de populaire film!

In Law Abiding Citizen (2010) wordt de familie van Gerard Butler vermoord door een gewelddadige inbreker. Als de moordenaar er bij de rechter makkelijk van af komt, bedenkt Butler een ingewikkeld plan om rechters, advocaten én politieagenten te straffen. Het is aan Jamie Foxx om de kille moordpartij van Butler te stoppen, ook al beseft hij dat zijn woede ergens wel terecht is.

Gerard Butler is natuurlijk betrokken bij het vervolg, maar het is nog niet duidelijk of hij weer de hoofdrol speelt: voorlopig is alleen bekend dat hij meewerkt als producer.

Gerard Butler in de bioscoop

Law Abiding Citizen was geen enorme hit in de bioscoop, maar fans van Gerard Butler (en dat zijn er heel veel!) vinden de wraakfilm één van de hoogtepunten uit zijn carrière. Vooral sinds de opkomst van streamingdiensten is de film een stuk populairder geworden.

Later dit jaar zien we Gerard Butler waarschijnlijk weer terug als Mike Banning, in Night Has Fallen. De precieze datum van de première is op dit moment nog niet bekend.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder