Georgina Verbaan in Ben ik hier Alleen?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Georgina Verbaan in Ben ik hier Alleen?

Georgina Verbaan haalt nat pak door woeste koe

|
|

Laatste update:

Georgina Verbaan gaat in het programma Ben ik hier Alleen? op zoek naar buitenaards leven, maar de presentatrice kreeg het al snel aan de stok met… een koe!

In haar nieuwe programma Ben ik hier Alleen? zoekt Georgina Verbaan naar aliens en de mensen die in buitenaardse wezens geloven. Hebben we ergens buren in de ruimte en hoe zien ze er dan uit? De eerste aflevering haalde geen hoge kijkcijfers maar de reacties op het programma waren behoorlijk positief.

In de reeks loopt Georgina regelmatig met een dromerige blik door groene velden, zoals het hoort in een docu over aliens. Soms waren de bewoners van de velden daar echter niet zo blij mee. Dan kun je nóg zo vegetarisch zijn: als een rund chagrijnig wordt kun je hem maar beter peren!

Oe! Een koe!

Dat deed Georgina dus ook: om van het dier weg te komen dook ze zelfs de sloot in, terwijl de koe tevreden toekeek. Deze aanval was nog schokkender dan de krachtmeting tussen Ron Fresen en een brutale gansHet is niet te hopen dat Georgina échte aliens tegenkomt in de documentairereeks, want die laten zich waarschijnlijk niet tegenhouden door een slootje. Behalve de buitenaardse wezen uit Signs dan.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Nu haar rol in Klem! afgelopen is, leek Georgina het even wat rustiger aan te doen. Naast haar nieuwe jacht op buitenaards leven scoort ze ook prima in de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje. Je ziet Ben ik hier Alleen? elke donderdag op NPO3, rond 22:00 uur.

Lees verder