Jon Snow in Game of Thrones

Veronica Superguide logo
Jon Snow in Game of Thrones
HollywoodHouse of the Dragon

George R.R. Martin en Emilia Clarke bevestigen Game of Thrones-vervolg over Jon Snow

|
|

Laatste update:

Er werd vorige week al gehint op een vervolg op Game of Thrones en nu bevestigen Emilia Clarke en auteur George R.R. Martin de spin-off over Jon Snow. En wie er kwam met het idee? Niemand minder dan Kit Harrington himself!

'It's happening'

In zijn blogpost schrijft de auteur van Game of Thrones over het vervolg op de hitserie. ''Yes, there is a Jon Snow show in development''. Hij zegt dat de spin-off net zolang in ontwikkeling is als drie andere grote live-action projecten. Ook Emilia Clarke, die Daenerys Targaryen speelt in GoT, zegt in een interview met BBC dat het vervolg eraan komt. ''I know it exists. It's happening.''

Deze spin-off zou zich afspelen ná de gebeurtenissen van het laatste seizoen GoT. Gelukkig krijgen we een rematch, want de laatste afleveringen van de serie waren teleurstellend en zelfs Kit Harrington bood zijn excuses daarvoor aan. Hij heeft dus misschien wat goed te maken. De acteur kwam zelf met het idee voor de spin-off. George: ''It was Kit Harrington who brought the idea to us.'' De auteur van de Game of Thrones-verhalen zegt ook dat Kit zelf een team heeft samengesteld voor deze serie. Dat belooft wat!

House of the Dragon

Dat is natuurlijk nog niet alles, want voor nu kijken we maar al te graag uit naar de spin-off House of the Dragon. Deze serie speelt zich 200 jaar vóór de Game of Thrones-tijd af en volgt de drakenfamilie Targaryen. En we hoeven daar niet meer heel lang op te wachten, want deze serie staat al in augustus op HBO Max! Meer weten over House of the Dragon? Check hier alles dat je moet weten!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder