Gemist: Wie is de Mol? kandidaten 2019 gesignaleerd

Veronica Superguide logo
Gemist: Wie is de Mol? kandidaten 2019 gesignaleerd

Gemist: Wie is de Mol? kandidaten 2019 gesignaleerd

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Misdaadverslaggever John van den Heuvel weet al wie er volgend jaar meedoen aan Wie Is de Mol? De reporter vertelde in RTL Boulevard dat hij op een vlucht terug van Colombia naar Nederland met de deelnemers in het vliegtuig zat.

Colombia-gerucht bevestigd

Al eerder in de week dook er een gerucht op dat de nieuwe cast van het razend populaire AvroTros-programma gesignaleerd was in Colombia. Dat lijkt met het verhaal van de bekende misdaadjournalist bevestigd. Kijk hier wat hij in RTL Boulevard vertelde:

Van den Heuvel vertelde dat de reden waarom hij in Colombia opnames aan het maken was ook geheim is, maar we kunnen ons er wel iets bij voorstellen wat een misdaadverslaggever daar te zoeken heeft.

Nieuwe presentator gespot

Op de vlucht terug zagen John en zijn crew wat bekende gezichten. Toen ze oud-winnaar en nieuwe presentator Rik van de Westelaken zagen viel het kwartje: “Mijn cameraploeg herkende wat mensen en toen hebben we verder onderzoek gedaan”, aldus John.

Wat de presentatoren van RTL Boulevard ook probeerden, John noemde nog geen namen: “Ik heb aan een zeer verontruste produktieleider beloofd dat ik niets zou zeggen”.

Lees verder