Rik van de Westelaken nieuwe presentator Wie is de Mol?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rik van de Westelaken nieuwe presentator Wie is de Mol?

Rik van de Westelaken nieuwe presentator Wie is de Mol?

|
|

Laatste update:

Er is de afgelopen week druk gespeculeerd over wie de nieuwe presentator van Wie is de Mol? zou worden. Vandaag onthulde AVROTROS dan eindelijk de opvolger van Art Rooijakkers!

'Grote eer'

Niet Jan Versteegh wordt de nieuwe presentator van Wie is de Mol?, maar Rik van de Westelaken! Op de site van AVROTROS verklaart hij: “Wie is de Mol? presenteren vind ik een grote eer: ik was al enthousiast fan, kandidaat, winnaar en presentator van MolTalk.” Van de Westelaken volgt hiermee Art Rooijakkers op, die vorige week bekendmaakte naar RTL te gaan. De presentator maakte het nieuws vanmorgen bekend door middel van een mysterieus filmpje dat op zijn Twitter-account verscheen.

Werkplekken

In het filmpje is te zien hoe de presentator zich aanmeldt in het omroepgebouw. Daar maakt hij kennis met zijn nieuwe werkplekken. Meervoud inderdaad, want naast Wie is de Mol? gaat Van de Westelaken ook het actualiteitenprogramma EenVandaag presenteren. Van de Westelaken werkte jarenlang voor het NOS Journaal en maakte eind 2016 de overstap naar SBS en Net5. Hier maakte hij programma’s als Peking Express, Rik over de Grens en 5 Golden Rings.

Lees verder