Javier Bardem speelt beruchte drugsbaron in trailer Escobar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Javier Bardem speelt beruchte drugsbaron in trailer Escobar

Javier Bardem speelt beruchte drugsbaron in trailer Escobar

|
|

Laatste update:

Na Narcos denken we alles wel te weten over de beruchte Colombiaanse drugsbaron. Maar Escobar heeft een sterke troef in handen!

Chaos

Volgende maand gaat Escobar in première. In deze biopic volgen we de opkomst en ondergang van Pablo Escobar, de Colombiaanse drugsbaron die zijn land in chaos stortte. Zijn criminele carrière kwam al uitvoerig aan bod in de Netflix-hit Narcos. Toch denken de makers nog iets toe te kunnen voegen aan het verhaal over de drugsdealer.

Affaire

Afgaande op de trailer, komt de verhaallijn grotendeels overeen met wat we de eerste seizoen van Narcos al hebben gezien. De film lijkt alleen wat meer nadruk te leggen op de affaire tussen Pablo Escobar en de journaliste Virginia Vallejo. Maar ook deze romance kwam al uitvoerig aan bod in de Netflix-serie.

Oscar-winnaars

De grootste troef is dan ook de casting: Escobar en Vallejo worden gespeeld door twee door de wol geverfde Oscar-winnaars. Javier Bardem (Skyfall, No Country for Old Men) heeft getekend voor de titelrol en Penélope Cruz (Murder on the Orient Express) speelt de rol van de journaliste die een verhouding krijgt met de drugsbaron. Of dat genoeg is om zich te onderscheiden van de concurrentie, zullen we volgende maand weten!

Escobar draait vanaf 31 mei in de bioscopen!

Lees verder