Ali B in The Voice of Holland op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ali B in The Voice of Holland op RTL 4

Gemist: The Voice-ruzie niet vergeten: “Hou je bek, vies vuil...!’’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Gisteravond was het eindelijk zover: de eerste liveshow van The Voice of Holland 2020. Waarom we zo naar die liveshow uitkeken? RTL 4 had iets nieuws bedacht, zo kwamen alleen Team Anouk én Team Lil' Kleine in actie. En dat was - gezien het verleden van de twee juryleden - natuurlijk een interessant vooruitzicht!

Wilde speculaties over The Voice

Ondanks dat Anouk en Lil’ Kleine eerder nog ruzie hadden, namen ze gisteravond dus toch plaats in de jurystoelen van The Voice of Holland. De spanning was zelfs voor de kijker bijna voelbaar… Hoe zouden de coaches zich gedragen? Presentator Martijn Krabbé besloot de ‘wilde speculaties’ maar bespreekbaar te maken. Daarbij stelde hij ons wel meteen gerust: er waren gewoon vier coaches aanwezig, en ze bevonden zich allemaal in dezelfde ruimte.

Ali B: “Hou je bek, vies vuil...!’’

Ook Ali B besloot nog even een duit in het zakje te doen. Na het optreden van Sophia zei Anouk dat het haar zo melancholisch had gestemd dat ze het liefst naar huis zou gaan om haar man en kinderen te knuffelen. Ali B bood zichzelf aan voor die knuffel, maar Anouk weigerde: “Ik zei een mán”. Ali B stond vervolgens op en imiteerde de ruzie die zich achter de schermen zou hebben afgespeeld: “Hou je bek, vies vuil...!’’

De liveshows van The Voice of Holland

En daarmee zat de eerste liveshow van The Voice of Holland er al weer op… De talenten van Team Ali B en Team Waylon zijn volgende week aan de beurt. Op 21 februari volgt de halve finale, die in het teken staat van cross-battles. Wie in die battles tegen elkaar zingen, wordt door een loting bepaald.

The Voice of Holland is elke vrijdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder