Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland

Gemist: Martien Meiland laat kerstboom omvallen in Chateau Meiland!

|
|

Laatste update:

Na matige kijkcijfers met Cash or Trash en Opgezadeld met Britt, is SBS6 weer helemaal terug dankzij de Chateau Meiland kerstspecials. De eerste van de 4 afleveringen werd gisteravond uitgezonden en 1,1 miljoen Nederlanders zaten voor de tv! Ook in het Franse chateau slaat de kerststress toe en Martien Meiland laat zelfs bijna de kerstboom omvallen!

Kerst met Martien Meiland

In de aflevering kon je zien hoe de familie Meiland de kerstspullen en bomen binnenkreeg, maar ook dat Martien al helemaal in de stress schoot met Erica en begon te schreeuwen.

Vallende kerstboom

Maar dat was niet het enige want Martien Meiland laat bijna de kerstboom vallen! Geen wonder dat zijn familie hem de wind van voren geeft. Misschien toch maar een glaasje minder van zijn eigen huiswijn drinken…

Kerst op Chateau Meiland

De familie Meiland komt net terug van een vakantie en die verliep ook al niet vlekkeloos. We kunnen de Meilandjes weer goed in de gaten houden deze maand, want SBS6 heeft maar liefst 4 afleveringen van Kerst op Chateau Meiland gepland. Het kijkcijferkanon is terug!

Kerst op Chateau Meiland is vanavond weer te zien om 21.30 uur op SBS6 en de komende weken maandag om 20.30 uur.

Lees verder