• Nieuws

Gemist: keihard afscheid in Op Zoek naar Maria

Op Zoek naar Maria

Glitterjurken, schitterende kapsels en musicalhits: musicaltalent ging er gisteren weer keihard tegenaan in Op Zoek naar Maria! In de spannende tweede aflevering namen we afscheid van Willemijn.

De theaters liggen helaas nog stil, maar zodra ze openen is het tijd voor… The Sound of Music! Frits Sissing, Pia Douwes, Richard Groenendijk, Jamai en Carline Brouwer zoeken de komende weken naar een geschikte actrice om Maria te spelen.

Bericht wordt geladen...

Willemijn zat na de eerste aflevering al in de gevarenzone. Na lauw jurycommentaar stond ze in de eerste aflevering in de sing-off met Sylvia.

Bericht wordt geladen...

De eerste show wist ze nog te overleven, maar in de sing-off met Anouk werd ze overtuigend verslagen.

Helaas was het alweer tijd voor Willemijn om afscheid te nemen, ondersteund door de overgebleven kandidaten. Ondanks een héél schelle afscheidsnoot waren musicalfans toch teleurgesteld voor Willemijn, die niet helemaal lekker in de wedstrijd zat.

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Op zoek naar Maria is controversieel

Op Zoek Naar Maria trok gisteravond gemiddeld 1,3 miljoen kijkers. De show, waarin gezocht wordt naar de hoofdrolspeler van de nieuwe The Sound of Music-musical, is populair én een beetje omstreden.

Kijktips? Luister Bankplakkers!