• Nieuws

Gemist: Finalisten The Voice Kids bekend!

Gemist: Finalisten The Voice Kids bekend!

Zó veel talentvolle kids, maar slechts vier finaleplaatsen! Wie zien we volgende week terug in het spannende slot van The Voice Kids?

Hoewel de strijd in The Voice Kids er gisteravond hard aan toe ging, was de uitslag niet bijzonder verrassend. Het waren de vier grote favorieten die een plekje veroverden. Wél was het leuk om te zien hoe zij (én de andere deelnemers) hun zangkunsten hadden verbeterd!

Natuurlijk is het leuk als een verdwaalde kleuter het ver schopt in The Voice Kids, en in het verleden gebeurde dit ook best regelmatig. Dit jaar ziet dat beeld er wat anders uit: de oudere kinderen hebben véél meer ervaring, en daarnaast is hun stem al wat meer gevormd.

Uitzondering vormt 'kleine jongen' Silver, maar hij heeft al veel ervaring als musicalzanger. Net als tijdens de audities zong hij André Hazes’ Kleine Jongen; waar hij het hart van het publiek mee veroverde. Piekfijn!

Ralph toonde zich weer een rasartiest, met Ed Sheerans Make It Rain. Hij krijgt het in de finale waarschijnlijk erg lastig, omdat er nóg een jongen met een gitaar meedoet: Robin!

Robins stem klinkt het meest volwassen (en zijn gedrag trouwens ook!), maar of dat een voor- of nadeel is, wie zal het zeggen? Zijn cover van Bill Withers’ Ain’t No Sunshine was wederom indrukwekkend.

Toch zetten we voorlopig ons geld op... Sezina! De jonge zangeres maakte tijdens de blind auditions al erg veel indruk, en in de reprise hoor je echt goed hoeveel beter ze de laatste tijd is geworden.

The Voice Kids

The Voice Kids was gisteravond (na het 20 Uur Journaal) de populairste show op de Nederlandse televisie. Zo’n 1.250.000 mensen schakelden in; The Voice Kids werd op de voet gevolgd door 2 Voor 12 op NPO2, met 1,1 miljoen kijkers.

Wie de strijd tussen de getalenteerde kids wint zien we volgende week, in de finale!