The Voice Kids gemist: make-up-dragende Robin heeft lak aan pesters

Veronica Superguide logo
The Voice Kids gemist: make-up-dragende Robin heeft lak aan pesters

The Voice Kids gemist: make-up-dragende Robin heeft lak aan pesters

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De 14-jarige Robin Tinge stak gisteren met kop en schouders boven de rest van de Voice Kids-kandidaatjes uit. Zijn donkere stem viel op, maar hij draagt óók make-up – iets waar pesters hem op pakken.

Vorige week was het vooral George Michael-superfan Samuel die opviel, een aantal weken geleden maakte Jordaan-jochie Silver Metz de jury gek en nu kunnen we daar weer een nieuwe topper aan toevoegen: Robin! Hij blies alle coaches omver met Ain’t No Sunshine.

Welke coach?

“Jeetje Robin, echt fantastisch. Wat een stem”, begon Anouk. En als Anouk al zo over je praat, weet je dat het écht goed zit. Marco had het over een “donker, warm geluid” en Ilse vond zijn timing “heel fijn, lekker lui”. Ali zei meteen dat Robin er goed uitzag en vindt het ook fantastisch. Hij kiest uiteindelijk voor… Anouk!

Pesten

Helaas krijgt Robin regelmatig te maken met pesters die hem belachelijk maken om zijn make-up. Wat hij daar van vindt, wilde Wendy weten. “Boeien”, reageerde hij heel koeltjes. “Er zijn mensen die er inderdaad iets van vinden. Dan noemen ze me homo of vinden ze dat het eraf moet. Maar dat kan me niets schelen!”Dit was de allerlaatste ronde van de Blind Auditions. The Voice Kids gemist? Kijk ‘m hier terug.

Lees verder