Kandidaten 20 Jaar Wie is de mol? widm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kandidaten 20 Jaar Wie is de mol? widm

Gemist: Deze kandidaat was de Mol van WIDM 2020!

|
|

Laatste update:

Gisteravond was het dan zover: de zinderende ontknoping van 20 Jaar Wie is de Mol? In de finale stonden Nikkie de Jager, Jeroen Kijk in de Vegte en Tygo Gernandt. Maar wie was nu uiteindelijk de saboteur?

Jeroen Kijk in de Vegte

In de slotaflevering van WIDM werd onthuld dat niemand minder dan Jeroen Kijk in de Vegte had getekend voor de rol van de Mol. Na de onthulling deed hij uitgebreid uit de doeken hoe hij te werk was gegaan tijdens het jubileumseizoen. Dat was niet altijd even subtiel, maar wel behoorlijk effectief! “Vooraf schatte ik in dat mensen zouden denken: die maken ze nooit de Mol. Die tactiek heeft voortreffelijk gewerkt”, verklaart de saboteur in een interview met het AD.

Nikkie de Jager

Nikkie de Jager ging er uiteindelijk met de prijzenpot vandoor. Zij verklaarde het geld over te maken aan een goed doel. “Ik heb Colombia verlaten voor m'n broertje en ik heb dit seizoen gewonnen door mijn broertje, dus ik ga alles doneren aan KWF Kankerbestrijding”, aldus de kersverse winnaar van 20 Jaar Wie is de Mol?.

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

Startdatum WIDM 2021

Nu maar hopen dat de molloten geen last krijgen van afkickverschijnselen. Gelukkig is de startdatum van het komende seizoen van WIDM al aangekondigd. De nieuwe reeks van deze razend populaire spelshow zal zich mogelijk afspelen in Tsjechië!

De complete finale van 20 Jaar Wie is de Mol? is terug te kijken via NPO Start.

Lees verder