Gemist: de spannende finale van Dance Dance Dance. Wordt het OG3NE of Vinchenzo en Nochtli?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: de spannende finale van Dance Dance Dance. Wordt het OG3NE of Vinchenzo en Nochtli?

Gemist: de vurige finale van Dance Dance Dance!

|
|

Laatste update:

Finale-avond bij de talententenjachten. Naast The Masked Singer werd er in Dance Dance Dance gedanst om de eeuwige roem!

Naast de spannende finale van The Masked Singer werd er gisteren nóg een spetterende strijd gevoerd. De dames van OG3NE en het duo Vinchenzo en Nochtli dansten alsof hun levens ervan af hingen. Dat was gelukkig niet zo, maar 100.000 euro voor een goed doel naar keuze is ook niet verkeerd!

De finale was van behoorlijk hoog niveau, zoals je dat ook graag ziet in het slot van een talentenjacht. OG3NE maakte veel indruk met hun uitvoering van Applause.

Vinchenzo en Nochtli gingen bijzonder lekker met een inventieve dans op het schitterende Papaoutai.

Uiteindelijk was er toch weer een hoofdrol weggelegd voor Amy, die een energieke Britney Spears-medley uitvoerde. Vorige week gloreerde zij ook al in een zeer persoonlijke dans, bij de halve finale.

Jan Kooijman liet er geen gras over groeien, en zorgde voor de beslissende score!

De meiden van OG3NE werden de trotse winnaars! Ze bedankten iedereen, medewerkers aan de show én hun voormalige concurrenten. Het trio vond het geweldig om mee te doen aan Dance Dance Dance en zei zelfs ‘een nieuwe passie in het leven te hebben gevonden.’ Complimenten voor Vinchenzo en Nochtli die ontzettend goed bezig waren; tegen het talent én de gunfactor van OG3NE was dit seizoen geen kruid gewassen.

The Masked Singer vs. Dance Dance Dance

De finale van Dance Dance Dance was bijzonder spannend, maar de show heeft dit seizoen wel veel last gehad van het immens populaire The Masked Singer op RTL4. Ook de gemaskerde zangers vochten gisteravond de finale uit, en zij trokken bijna 2 miljoen kijkers (zonder uitgesteld kijken).

De score van Dance Dance Dance (600.000) verbleekte daar een beetje bij, maar de show wordt wel vaak later teruggekeken door fans die niet konden kiezen tussen The Masked Singer en Dance Dance Dance. De talkshow Beau profiteerde gisteravond ook van The Masked Singer en trok bijna een miljoen kijkers.

De hele uitzending van Dance Dance Dance kun je terugzien bij SBS6.

Lees verder