In Beau werd For One Night Only nog even dunnetjes overgedaan!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
In Beau werd For One Night Only nog even dunnetjes overgedaan!

Gemist: Beau brengt alsnóg blote mannen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

For One Night Only: He-Le-Maal Naakt was deze week groot succes op Net5. Beau van Erven Dorens sprak gisteren over de uitzending, maar merkte op dat er geen frontaal naakt in de show zat. Daarom trok hij zelf een blik strippers open!

Creatief directeur bij Net5 Jildou van der Bijl zat bij Beau aan tafel over de indrukwekkende uitzending van For One Night Only. In de show stripten acht BN’ers helemaal naakt voor een groot publiek, om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Hoewel de show ‘He-Le-Maal Naakt’ als bijtitel had, kregen de kijkers thuis slechts de gespierde billen van de deelnemers te zien.

Volgens Jildou van der Bijl zouden de blote piemels maar afleiden van het grotere plaatje: aandacht voor prostaat- en teelbalkanker. Daarnaast zouden blote BN’ers ‘eigenlijk niet meer kunnen in deze wereld vol social media.’

For One Night Only

Beau was het ermee eens dat dit een bijzonder goed doel was, maar vond ook dat de kijkers een beetje voor het lapje werden gehouden. Daarom deed hij het gisteravond even dunnetjes over met... The Candyboys!

Er wordt al nagedacht over een tweede seizoen van For One Night Only. Na deze stunt staat Beau van Erven Dorens in elk geval bovenaan het lijstje bij de programmamakers!

De hele clip van Beau en zijn blote boys is te zien op RTLXL. Hij is wel strategisch geblurd, dus ook híer zie je niet het volle pond; live-kijkers zagen wél alles.

Lees verder