Simon Keizer en zijn bekende mannen gaven zich helemaal bloot in For One Night Only

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Simon Keizer en zijn bekende mannen gaven zich helemaal bloot in For One Night Only

Gemist: Sexy moves in For One Night Only: He-le-maal Naakt!

|
|

Laatste update:

Een groep BN’ers onder leiding van Simon Keizer toonde gisteravond álles wat ze in huis (en hun broek) hadden. For One Night Only: He-le-maal Naakt was heftig, hartverwarmend, maar had uiteindelijk een zéér lage piemelcount.

Simon Keizer trommelde een club bekende mannen op om te strippen om het gevaar van prostaat- en teelbalkanker onder de aandacht te brengen.

For One Night Only

For One Night Only was behoorlijk humoristisch: de deelnemers hadden geen echte danservaring, en dat werd in het begin pijnlijk duidelijk. Sander Lantinga moest zijn dansmoves showen in een pijnlijk lang fragment, waardoor de rest er weer wat beter uitzag. Ervaring met naakt had de radio-DJ gelukkig al wél!

Na een paar repetities steeg het niveau behoorlijk: het was bij lange na geen professionele dansshow, maar als je ziet waar Viggo Waas, Jan Versteegh, Peter Faber, Jasper Demollin, Thijs Römer, Simon Keizer, Sander Lantinga en Kenzo Alvares vandaan kwamen, was het toch puik! De gêne over de stripshow werd weggenomen met een dansvoorstelling in de lokale supermarkt.

Serieus

De grappen en grollen werden afgewisseld met serieuze fragmenten, waarin Barrie Stevens bijvoorbeeld vertelde over zijn worsteling met prostaatkanker. Het lichamelijke aspect, operaties en chemokuren, was erg belangrijk, maar ook de gevolgen voor het seksleven van de patiënten kwamen voorbij.

Hoe eerder je erbij bent, des te groter wordt de kans op totale genezing, en des te kleiner de kans dat de behandelingen voor impotentie of incontinentie veroorzaken. Meerdere mannen vertelden over hun nieuwe leven na de behandeling, en drukten alle kijkers op om écht af en toe een check-up te doen bij de dokter.

Nakend!

Na twee uur lachen én slikken was het dan eindelijk zo ver. Nieuwsgierige kijkers trotseerden reclameblokken met de lengte van de Chinese Muur, en hoopten vast op piemels met ongeveer dezelfde afmetingen. Hoewel de heren, zoals beloofd, ‘he-le-maal naakt’ gingen, kreeg de kijker thuis daar niets van mee.

Thirsty Lucille

Alleen de gelukkige bezoekers van de liveshow kregen de wapperende knakworsten van de strippers te zien; de thuiskijkers moesten het doen met de strakke bilpartijen. Dat vonden veel vrouwen tóch een beetje jammer.

Hoewel veel kijkers een beetje gepikeerd waren over het gebrek aan frontaal naakt, werd For One Night Only wél ontzettend gewaardeerd. Net5 trok gisteravond ruim 800.000 kijkers, wat voor deze zender een ongelooflijk goede score is.

Net5 profileert zich tegenwoordig als vrouwenzender, dus een show over prostaat- en teelbalkanker ligt op zich niet voor de hand, maar wat maakt het uit? Blote mannen!

Je kijkt For One Night Only: He-le-maal Naakt terug op KIJK.nl.

Foto: Net5/Cornelie Tollens

Lees verder