OMG: Simon Keizer helemaal naakt te zien in nieuw programma

Veronica Superguide logo
OMG: Simon Keizer helemaal naakt te zien in nieuw programma

OMG: Simon Keizer helemaal naakt te zien in nieuw programma

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Met het nieuwe Net5-programma For One Night Only: He-le-maal Naakt worden 8 bekende Nederlandse mannen in hun blootje gezet. De eerste BN’er die we uit de kleren zullen zien: Simon Keizer.

Aandacht voor prostaat- en teelbalkanker

Op deze manier wil Net5, dat nu wordt gerund door Linda de Mol, aandacht vragen voor prostaat- en teelbalkanker. “Mannen praten niet graag over hun edele delen op die manier, zo blijkt. Om die reden gaan ze met symptomen pas laat naar een arts,” laat Simon weten. De 8 BN’ers gaan in For One Night Only: He-le-maal Naakt een striptease uitvoeren. Waarbij alle kleding dus uit gaat!

Helemaal naakt

Heel Nederland kan het zien: Simon Keizer, helemaal naakt. Dat is natuurlijk niet een beslissing die je zonder twijfel maakt. “Toen ze me vroegen dacht ik: daar sta ik niet om te springen. Maar ik vind het zo’n mooi idee. Het programma is met klasse gemaakt.” 

Thijs Römer

Naast Keizer kunnen we ook Thijs Römer zijn naakte dansact aanschouwen in het programma. Simon en Thijs zijn niet de eersten die uit de kleren gaan voor LINDA. Een tijdje terug poseerde Jan Kooijman al in zijn nakie voor het platform. De komende dagen worden de andere BN’ers 1 voor 1 bekend gemaakt. We houden jullie op de hoogte!

Lees verder