Gemist: Anouk is niet voor de poes in The Voice Of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Anouk is niet voor de poes in The Voice Of Holland

Gemist: Anouk is niet voor de poes in The Voice Of Holland

|
|

Laatste update:

Als Anouk tips geeft, kun je maar beter heel goed luisteren! Nina en Nikita ondervonden dat in de battles van The Voice Of Holland. De coach had geen goed woord over voor hun optreden, en nam een... opmerkelijke beslissing.

Normaal gesproken kiest de coach één winnaar, en moet de afvaller naar huis. Anouk vond beide zangeressen ondermaats, en gaf ze allebei een oorwassing.

Anouk vond de battle ‘nogal saai’. Nina bleek vocaal onder de maat, terwijl Nikita qua performance achterbleef. Eerder in de uitzending hamerde Anouk hierop, maar het duo was niet bij machte om iets te doen met het commentaar. Wie niet horen wil, moet maar voelen!

Unicum

Het was de eerste keer dat een coach besluit niemand te kiezen na een battle. Mede-juryleden reageerden geschokt. De kijkers vonden Anouks kordate optreden echter een verademing!

Gelukkig voor Nikita nam Waylon het voor haar op. De zanger vond Anouk iets té rigoureus, en zette een ‘steal’ in. Als Waylon in de komende battles geen andere talenten wegpikt, gaat Nikita alsnog met hem mee naar de 'knock-outs'.

The Boss Of Holland

The Voice Of Holland blijft de vrijdagavond regeren. Ruim 2 miljoen kijkers stemden af op de muzikale talentenjacht. Een groot deel bleef hangen voor RTL Late Night, waarin Gordon reageerde op de kritiek op zijn show Gordon Gaat Trouwen, Maar Met Wie?

De hele uitzending van The Voice Of Holland kijk je terug bij RTLXL.

Lees verder