Ranking The Stars Anny Schilder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ranking The Stars Anny Schilder

Gemist: kijkers vinden Anny Schilder hilarisch in Ranking The Stars

|
|

Laatste update:

In de nieuwste aflevering van Ranking The Stars steelt Anny Schilder de show. Met haar verwarde grappen laat ze niet alleen het publiek lachen maar ook de kijkers thuis vinden het hilarisch!

Anny redt de show

In de nieuwste aflevering van Ranking The Stars is het lijstje: 'wie verdient een oeuvre?' "Ik heb Roy op 5. Maar ik weet niet waar dat op slaat, waarom dat zo is," zegt Anny als ze haar lijstje voorleest. Keizer heeft ze op nummer 2 gezet, maar dat was voordat ze ontdekte dat rapper Keizer er mee wordt bedoeld en niet Jan Keizer! Oeps! Kijkers vinden haar geweldig en dat laten ze weten op Twitter. "Anny Schilder redt de aflevering." 

Wat doen Keizer en Merol? 

Wat veel Ranking The Stars-kijkers zich afvragen, is waarom Keizer en Merol meedoen. Keizer zegt de hele aflevering bijna geen woord en wanneer Anny hem 'roast' reageert hij maar ongemakkelijk... Alle grapjes richting Merol blijven een beetje hangen bij 'Hou je bek en bef me', maar na 1 keer hebben we dat wel genoeg gehoord! 

Ranking the Stars wordt iedere woensdagavond om 20.30 uur uitgezonden op RTL 5Je kan de aflevering terugkijken op RTL XL.

Lees verder