Fast Furious 8 Vin Diesel Dwayne Johnson Jason Statham

Veronica Superguide logo
Fast Furious 8 Vin Diesel Dwayne Johnson Jason Statham

Geinig: Alledrie de kale Fast & Furious-sterren blijken stiekem hartstikke ijdel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de nieuwste Fast & Furious-film proberen Dwayne Johnson en Jason Statham elkaar continu de loef af te steken in hun rollen als Hobbs en Shaw, maar in het echt lijkt het niet veel anders te zijn. Dit blijkt uit een onthullend maar vooral amusant artikel van The Wall Street Journal, waarin de rivaliteit tussen de twee kale actiesterren en hun al net zo haarloze franchise-genoot Vin Diesel verder uit de doeken wordt gedaan.

Candy-ass

Dat deze spierbundels flinke ego's hebben is geen geheim, want het was al bekend dat Vin Diesel volgens Dwayne Johnson maar een ‘candy-ass’ is, en dat de beide heren tijdens de opnames van The Fast & The Furious 8 niet eens on speaking terms waren. Maar nu blijkt dat zowel Diesel, Johnson als Statham alledrie op hun eigen manier proberen te regelen dat hun personages nooit verliezen in een gevecht.

Vin Diesel wil bijhouden hoeveel klappen hij krijgt en uitdeelt

Het artikel bevestigt langlopende geruchten dat Vin Diesel precies bij wilde gaan houden hoeveel klappen hij als Dominic Toretto uitdeelt, en hoeveel hij er incasseert. Gewoon om zeker te zijn dat Dom altijd wint. Zijn plan hiervoor bleek uiteindelijk te gecompliceerd, maar Vins zus houdt nu voor hem op de set bij wat Toretto’s klappen-ratio is.

IJdele actiehelden

Ook al is Vin Diesel dan misschien de grote primadonna van het stel, toch kunnen ook The Rock en The Stath er wat van: zo zou Jason Statham regelmatig de montagekamer binnenwippen om zijn invloed te laten gelden bij het monteren van Deckard Shaw’s vechtscènes - en durf deze brute Brit maar eens tegen te spreken! Dwayne Johnson wilde op zijn beurt niet dat zijn personage in een gevecht tussen Hobbs en Toretto languit gestrekt voor de voeten van Diesel zou komen te liggen, terwijl het wel zo in het script stond. The Rock vond dat een zittende Hobbs voldoende compromis zou zijn. Toch wel mooi dat zulke stoere gasten stiekem zo ijdel blijken te zijn!

Lees verder