Paul Walker en Vin Diesel in Fast and Furious 6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paul Walker en Vin Diesel in Fast and Furious 6

Vin Diesel: ‘Geest van Paul Walker heeft John Cena voor F9 aanbevolen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Acteur John Cena is een nieuwkomer bij de Fast and Furious-cast, maar hij werd op een wel heel bijzondere manier gecast. Vin Diesel gelooft dat het een aanbeveling uit het hiernamaals was van Paul Walker!

In de nieuwe film F9 speelt John Cena de broer van Vin Diesels personage Dom Toretto. Dit is het negende deel in de filmreeks en doordat John Cena’s rol niet eerder te zien was, lag er veel druk op de casting.

Voorbestemd

Ik weet nog hoe lastig het zou worden een nieuwe Toretto te casten. Je kan zoveel kanten op,” vertelt Vin Diesel in een interview met Extra TV. “Toen John Cena binnen kwam lopen in mijn ‘Dom Shrine’, kreeg ik het gevoel alsof Paul Walker hem naar binnen had gestuurd. Het voelde zo voorbestemd.” Oké … raar… de Dom Shrine dan hè, niet Paul Walkers geest.

Paul Walker

Fast and Furious-ster Paul Walker speelde Brian O’Connor en overleed in 2013. De cast herdenkt hem nog ieder jaar en zijn aanwezigheid voel je nog steeds in iedere film. Zo is het zoontje van Dom Toretto, die gespeeld wordt door Vin Diesels eigen zoon, vernoemd naar Brian.

Fast and Furious 9

F9 belooft in ieder geval weer een epische film te worden met hoge snelheden en knallende explosies. De trailer voor Fast and Furious 9 dropte gisteren en wat blijkt? Dom en Jakob maken een uitstapje naar de ruimte!

F9 is vanaf 25 juni te zien in de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder