Vin Diesel en Nathalie Emmanuel in F9, het negende deel van Fast and Furious

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vin Diesel en Nathalie Emmanuel in F9, het negende deel van Fast and Furious

Bekijk de nieuwe Fast and Furious 9 trailer!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vin Diesel is terug! We hebben er lang op moeten wachten, maar het negende deel van Fast and Furious komt bijna uit. Check hier de nieuwe trailer van F9.

Na de gebeurtenissen in The Fate of the Furious moeten Dominic (Vin Diesel) en zijn gezinnetje een dodelijke huurmoordenaar onder ogen komen. Dat is niemand minder dan zijn jongere broer Jakob (John Cena). Hij werkt samen met een oude bekende van Dom, Cipher. 

De cast keert terug

Vin Diesel en John Cena schitteren dus in de hoofdrol. Naast Cipher, gespeeld door Charlize Theron zien we nog wat oude bekenden. Ondanks dat Michelle Rodriguez de filmreeks vrouwonvriendelijk vindt kruipt ze terug in de rol van "Letty" Ortiz. Nathalie Emmanuel (Ramsey), Jordana Brewster (Mia Toretto) en Tyrese Gibson (Rome Pearce) keren ook terug in de explosieve actiefilm. Als klap op de vuurpijl speelt het zoontje van Vin Diesel in F9 als de jonge Dom. Cute!

Alsmaar uitgesteld

F9 stond origineel gepland voor april 2019. Dat is al twee jaar geleden! De film werd eerst uitgesteld door de release van de spin-off film Hobbs & Shaw. Even later kreeg het coronavirus de overhand. Nu lijkt de release er dan toch echt te komen. Knal 24 juni maar in je agenda! Op die datum staat F9 gepland. En geniet er maar extra van: de Fast and Furious-reeks stopt na de elfde film.

F9 is (hopelijk) vanaf 24 juni te zien in de bioscoop. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder