Geen nieuwe seizoenen The Haunting of Hill House-reeks

Door Redactie
The Haunting of Bly Manor

Say what?! De succesvolle Netflix-horrorseries The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor krijgen voorlopig geen vervolg. Dat laat bedenker Mike Flanagan weten in een tweet.

“Op dit moment zijn er geen plannen voor meer delen. Zeg nooit nooit, maar op dit moment focussen we ons op andere projecten in 2021 en daarna.” Nou, dat vinden wij niet zo perfectly splendid

Hill House

In 2018 begon The Haunting-saga met Hill House. De horrorserie noemden wij een van de beste horrors ooit en ging over vijf broers en zussen die als volwassenen achtervolgd worden door de geesten uit hun jeugd. Het gezicht van de serie was niemand minder dan onze eigen Michiel Huisman. Andere hoofdrollen waren weggelegd voor Carla Gugino, Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen en Victoria Pedretti, die allemaal terugkeerden in The Haunting of Bly Manor.

Bly Manor

De tweede serie had een totaal ander verhaal met nieuwe personages, à la American Horror Story. Victoria Pedretti stond in dit seizoen centraal, dit keer niet als dochter Nell Crain maar als au pair Dani Clayton. Zij zorgde voor twee kinderen in een nogal creepy afgelegen huis. 

Je kon een hoop verstopte geesten spotten in Bly Manor – als je dapper genoeg was om te blijven kijken. Wij zetten ze allemaal op een rijtje. Twijfel je nog om te beginnen aan de serie? Lees hier onze recensie.