That 70s Show-acteurs Ashton Kutcher en Mila Kunis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
That 70s Show-acteurs Ashton Kutcher en Mila Kunis

Geen dagelijkse wasbeurt voor kinderen Ashton Kutcher en Mila Kunis

|
|

Laatste update:

Mila Kunis en Ashton Kutcher wassen hun kinderen niet iedere dag. Volgens de Hollywood-liefjes gaan ze pas onder de douche als ze echt vies zijn.

Dat onthulde het koppel in de podcast Armchair Expert. “Waar ik opgroeide als kind was geen heet water, dus ik douchte sowieso niet veel”, legt Mila uit. “En toen ik kinderen kreeg, waste ik ze ook niet elke dag.

Douchen niet iedere dag

Ashton vertelde dat het ook geen zin heeft om de 6-jarige Wyatt en 4-jarige Dimitri iedere dag in bad te doen. “Alleen als je het vuil op ze kunt zien zitten.” Zelf doucht Mila ook niet iedere dag, alleen haar kruis en oksels wast ze dagelijks. “Ik heb wel de neiging om na een training wat water in mijn gezicht te gooien om alle zouten eruit te krijgen.

That ‘70s Show

Mila en Ashton kennen elkaar al sinds jonge leeftijd. Ze ontmoetten elkaar op de set van That ‘70s Show, een serie met een van de beste finales. Daar speelden ze Jackie en Michael die een knipperlichtrelatie hadden. Toch sprong de vonk uiteindelijk helemaal over, want ze trouwden in 2015 en zijn nu gelukkige ouders van twee af en toe gewassen kids.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder