tarantino horror

Veronica Superguide logo
tarantino horror

Gaat Tarantino een horrorfilm maken?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Quentin Tarantino's laatste film is net in de bios, maar hij hint alweer op een volgend project. In een interview heeft hij gezegd dat hij heel graag een horror zou maken. Wij zeggen jaaaaa pretty please!!?

De laatste der Tarantino's

Zijn vorige film Once Upon A Time In Hollywood is nog vers van de pers, maar toch heeft Tarantino al plannen voor een nieuwe film. Tarantino heeft al vaker gezegd dat zijn volgende - 10de - film zijn laatste wordt (maar wie gelooft dat). Hij is ook bezig met de ontwikkeling van een Star Trek film voor Paramount, maar zegt dat het niet uitgesloten is dat hij een ander project aanpakt: een horrorfilm. 

'Fantastisch'

In het interview zei Tarantino over de optie om een horrorfilm te maken: 'Als ik op een geweldig verhaal kom voor een horrorfilm, dan wordt dat mijn tiende film. Het lijkt me fantastisch om een horror te maken.' Volgens Tarantino kreeg hij positieve kritiek op een aantal scènes met een horror-feel, iets wat hem verraste. En aangezien niemand zo goed bloed kan laten rondspatten als Tarantino.... Wat ons betreft begint hij morgen al. 

Lees verder