Johan Derksen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen

Veronica Inside: Gaat Johan Derksen tóch nog door?

|
|

Laatste update:

Johan Derksen kondigde zijn afscheid aan van de televisie, maar hij laat de deur op een kier. Voor een miljoen blijft hij graag nog even plakken: "Ik ben met een natte vinger te lijmen."

Shownieuws interviewde Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee en raakte wat kwesties aan die de laatste tijd aan Veronica Inside/De Oranjezomer kleven. Ze begonnen met het naderende pensioen van Johan Derksen, die na komend jaar zijn snor in de wilgen hangt.

Wilfred Genee: “We genieten van het laatste jaar: de afscheidstoernee van Johan Derksen is in volle gang. Kijk nog een keer, want binnenkort is hij er niet meer!” Derksen zegt in elk geval geen spijt te hebben van zijn aangekondigde exit. “Nee hoor, ik wil niet bij die klagende heren horen die ik op tv zie. Dat ze in een zwart gat vallen en nog zoveel leuke ideeën hebben… Jack, Mart, Kees, je kent ze wel. Ik wil dat zelf bepalen.”

Johan Derksen blijft bij VI?

Genee haakte er nog even op in: “De actie Alleen voor een Miljoen gaat Johan Niet met Pensioen is al bezig. Daar werken al mensen aan!” “Nou”, zegt Derksen: “Ik ben met een natte vinger te lijmen!” We schrijven De Snor nog niet helemaal af!

Om het relletje rond de vrouwelijke experts die bij Studio Europa zitten moet het trio ook alleen maar lachen. Derksen wimpelde deze dames af door te stellen dat ze “vroeger de Libelle lazen en gingen zitten breien.” De reacties waren niet mals: zelfs de hoofdredacteur van Libelle haalde hard naar De Oranjezomer uit.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

“Als ik dat zeg, dan ben ik een beetje aan het provoceren. En dan krijg je officiële brieven van de hoofdredacteur van Libelle: waar maakt dat mens zich druk om?”

Om de boycot door het Nederlands elftal maken de heren zich al helemaal niet druk. Derksen: "Heb jij ooit één voetballer betrapt op een leuke opmerking? We kunnen ze missen als kiespijn.”

Je ziet De Oranjezomer elke dag op SBS6 rond 20:00 uur en 22:55 uur.

Lees verder