Ryan Reynolds Aviation Gin

Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds Aviation Gin

LOL! De Fyre Festival ‘Blowjob Guy’ helpt Ryan Reynolds gin verkopen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Als Ryan Reynolds niet Deadpool of Pikachu speelt, speelt hij een reclamemaker voor zijn eigen ginmerk Aviation Gin. Hoewel we bij Superguide meer van het bier en de wijn zijn, konden we goed lachen om z’n eerdere ginreclames. Maar zijn nieuwste is wel even slikken…

In de reclamevideo zie je hoe de Hollywood-ster zijn eigen ginflessen blaast en er zelfs een handtekeningetje in kerft. Op het eind wordt de show echter gestolen door niemand minder dan Andy King, aka de Blowjob Guy uit de Fyre Festival Netflix-documentaire. Kijk zelf maar!

Fyre: The Greatest Party That Never Happened

Voor wie Fyre: The Greatest Party That Never Happened nog niet heeft gezien (GA NOU EENS KIJKEN!), het is een documentaire over de epische mislukking die het Fyre Festival was. Daarin komt festivalproducer Andy King ook langs, die door collegazwendelaar Billy McFarland naar het schijnt gedwongen werd een douanier te pijpen in ruil voor waterlevering naar het festivaleiland. Wait wut? Ja lees die zin nog maar een keer.

Ryan Reynolds

Je begrijpt, dit ontketende een vloedgolf aan memes en zo werd Andy King ‘The Blowjob Guy’ geboren.

Subtiele pijpgrappen

We gaan niet alle grappen uit de Ryan Reynolds ginreclame uitleggen, maar hopelijk begrijp je nu waarom hij zoveel op dat pijpje zit te blazen en Andy dat goedkeurt. De reclame zuigt in ieder geval niet HAHAHAhahaha en we verwachten ook geen nare nasmaak HAHAHAhahahasorry. Voor meer Ryan Reynolds hebben we een lijstje gemaakt van zijn beste en slechtste films!

Lees verder