Jennifer Aniston

Veronica Superguide logo
Jennifer Aniston

Friends-actrice Jennifer Aniston wil niet gekoppeld worden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Jennifer Aniston is sinds 2 jaar single en dat bevalt haar helemaal prima. Dat blijkt uit een nieuw interview met Howard Stern, waarin ze over haar liefdesleven praat en de mogelijkheid dat er een Friends-reunie komt. Over beide onderwerpen heeft ze geen goed nieuws…

Te druk om te daten

De Friends-actrice scheidde in 2017 van Justin Theroux al kwamen ze in juli nog wel bij elkaar omdat hun hond Dolly was overleden. Ze vertelt in het interview dat ze een tijdje in therapie is geweest na haar tweede gestrande huwelijk. Daarnaast heeft Jennifer Aniston het eigenlijk te druk om te daten, zo beweert ze zelf in het interview. En voor koppelpogingen hoef je al helemaal niet bij Jennifer aan het adres te zijn. "Oh nee, daar moet ik niet aan denken. Dat vind ik echt vreselijk."

De Friends-actrice is weer helemaal hot nu de sitcom 25 jaar bestaat en er zelfs een Friends-bioscoopfilm in Nederland uitkomt! Jennifer Aniston speelde tevens in de zeer succesvolle Netflix-komedie Murder Mysterie, samen met lookalike-koning Adam Sandler.

Friends reünie when?

De vraag die je wist dat zou komen werd gesteld: waar blijft de Friends-reünie die iedereen en zijn oma wil zien? Deze week verscheen een foto waarop Jennifer Aniston met andere Friends-acteurs Courtney Cox en Matt LeBlanc te zien is.

"Eigenlijk was iedereen bij dat etentje, niet alleen wij drietjes. De hele groep was er en we hebben ontzettend gelachen. Het is voor het eerst in tijden dat we al onze volle agenda's op elkaar af konden stemmen. We missen Friends elke dag en ik besef heel goed dat ik nergens was geweest zonder die show. Maar stel dat een reboot het niet haalt bij het origineel, dan gaat toch de glans van de echte serie af. Dus waarom zou je dat dan doen?"

Nope, Jennifer hoeft nog steeds geen Friends-reünie te zien. Best! Dan spelen we nieuwe afleveringen wel na met onze Friends Lego-set…

De Friends 25th Jubileum-film draait op 20 oktober in een select aantal Nederlandse bioscopen.

Lees verder