Jennifer Aniston en David Schwimmer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jennifer Aniston en David Schwimmer

Friends-acteurs Jennifer Aniston en David Schwimmer eindelijk samen?: ‘We were SO not on a break’

|
|

Laatste update:

In de Friends reünie special werd duidelijk dat Jennifer Aniston en David Schwimmer in het verleden ook buiten de set gevoelens voor elkaar hadden. Volgens Closer zijn de twee nu dan eindelijk samen! 

Meer dan ‘Friends’ 

De Ross- en Rachel-acteurs vertelden in Friends: The Reunion dat ze al langer een oogje op elkaar hadden. Een relatie kwam er alleen nooit van. Een insider deelt nu aan Closer dat de reünie oude gevoelens naar boven riep bij de twee. 

Toen de Friends-special klaar was, appten Jennifer Aniston en David Schwimmer elkaar vermoedelijk direct. Ross-acteur David Schwimmer zou zelfs vanuit New York naar Los Angeles zijn gevlogen om de actrice te zien!

They’ve been spending time at Jen’s home, where they’ve enjoyed time together”, zegt de bron. Ook waren de acteurs van een van de grappigste series ooit in het openbaar gespot, wandelend en genietend van een lekker wijntje. Voor nu hebben zowel Jennifer als David de geruchten nog ontkend. 

Not on a break

Maar daar trappen we niet zo snel in! Jen plaatste op haar Instagram een foto van wat merchandise met daaronder de tekst “For the record… we were SO not on a break”. Een iconische line van de show met wellicht… een knipoogje? 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder